Atlantic Migration Pilot Program 2021|Public Relations Visa for Atlantic Province


Mikä on Atlantin maahanmuuttoohjelma?

 Atlantic Immigration -pilottiohjelma otettiin käyttöön vuonna 2017 yhteistyössä liittovaltion hallituksen sekä siihen osallistuvien Atlantin provinssien kanssa.  Tämä pilottiohjelma auttaa Atlantic Canadan yrityksiä palkkaamaan kokeneita maahanmuuttajia, jotka haluavat treenata kyseisessä paikassa, sekä kansainvälisiä tutkinnon suorittaneita, jotka haluavat jatkaa asumista siellä yliopiston valmistumisen jälkeen.  Tämä pilottiohjelma kattaa Kanadan Atlantin valtameren maakunnat ja myös nämä alueet noudattavat seuraavia sääntöjä:

 - Nova Scotia

 - New Brunswick

 - Newfoundland ja Labrador

 - Kuninkaallinen Prinssi Edwardin saari

 Pilottiohjelman onnistumisen ansiosta Kanadan Immigration, Refugees & Citizenship (IRCC) on itse asiassa tehnyt pilottimuuttoohjelmasta pysyvän.

 Uusi peruuttamaton Atlantic Migration Program (AIP) muuttaa varmasti nykyistä Atlantic Migration Pilot -ohjelmaa (AIPP) 1. tammikuuta 2022 alkaen.

 Tämä upouusi ohjelma mahdollistaa varmasti 6000 aloittelijan matkustamisen Atlantic Canadaan vuosittain.

 Ota yhteyttä Woodbridge Overseas Consultantsiin saadaksesi lisätietoja Chandigarhissa sijaitsevista Kanadan työlupatoimistoista.

 Atlantin siirtolaisohjelman historia

 Tämä kolmivuotinen ohjelma (nyt pitkäaikainen) on tarkoitettu nimetyille työnantajille tunnustamaan ja myös palkkaamaan maahanmuuttajia ympäri maailmaa.  Ohjelman tärkeä tavoite on ylläpitää väestönkasvua, kehittää osaavaa työvoimaa sekä nostaa työllisyyshintoja Atlantin alueella.

 Tässä on viisi painopistealuetta, joihin Atlantic Immigration Program keskittyy:

 Osaava työvoima ja maahanmuutto

 Edistyminen.

 Siisti kasvu ja ympäristön muutos.

 Ammatti sekä taloudellinen sijoitus.

 puitteet.

 Miten Atlantic Migration Program toimii?

 Atlantic Immigration Program -ohjelman tärkein motiivi on, että se on työnantajavetoinen maahanmuuttoohjelma, joka edistää ulkomaalaisten pätevien maahanmuuttajien palkkaamista.  Muuttaaksesi Atlantin alueelle Kanadassa AIP:n kanssa, työtarjous nimetyltä yritykseltä on pakollinen ja henkilökohtainen neuvottelustrategia.

 Kun työnantaja löytää parhaan ehdokkaan avoimiin työpaikkoihin, hän varmasti toimittaa heille viestin työsopimuskirjeellä.  Yrityksiltä ei vaadita tämän ohjelman mukaista työmarkkinavaikutusten arviointia (LMIA).

 Kun potentiaalinen henkilö on hyväksynyt tehtävätarjouksen, nimetty yritys varmasti liittää ehdokkaan nimetyn selvitysyhtiön, joka varmasti auttaa neuvottelusuunnitelman laatimisessa.  Ratkaisustrategian tarkoituksena on auttaa tulevaa ja myös perheenjäsentä sopeutumaan helposti arkeen Atlantin Kanadassa.  Se tarjoaa hyödyllisiä lähteitä ja myös ottaa heihin yhteyttä auttaakseen ehdokasta tuntemaan olonsa tervetulleeksi alueelle.

 Työnantajilla on käytettävissään hetkellinen työlupa, jonka avulla ehdokas ja tuleva sukulainen voivat muuttaa Kanadaan välittömästi.

 Saadakseen lyhytaikaisen työluvan mahdolliselta henkilöltä vaaditaan:

 Laillinen työtarjous.

 Kirje maakunnasta.

 Mahdollisen henkilön sitoumus hankkia PR-viisumi 90 päivän kuluessa lyhytaikaisen työluvan (TWP) hakemuksen jättämisestä...

 Väliaikainen työlupa (TWP):

 Sopii vain Atlantin siirtolaisuuden pilottiohjelmaan.

 Voimassa 1 vuoden.

 Antaa ehdokkaan hyötyä vain tehtävän suorittaneelle yritykselle.

 Neuvottelusuunnitelman saatuaan ehdokkaita tarvitaan myös saadakseen piirin tukemaan tehtävätarjoustaan.  Tästä varmasti työnantaja huolehtii.  Kun piiri tukee työsopimusta, hakijat saavat varmasti postissa suositustodistuksen.  Ehdokkaiden tulee koostua hyväksymistodistuksesta ja pysyvästä kodista.

 Mitä papereita tarvitaan AIP-ohjelmaan?

 Tässä ovat asiakirjat, jotka luetellaan mahdollisen henkilön tarvitsemat Atlantin maahanmuuttoohjelmaan, ja myös tämä luettelo auttaa sinua pysymään poissa kaikenlaisista viivästyksistä, kun mahdollinen henkilö hakee pysyvää oleskelulupaa:

 Kieli: Hakijoiden on suoritettava kielikoe hyväksytystä yliopistosta tarkistaakseen tehokkuutensa joko englannin tai ranskan kielellä.  IELTS tai CELPIP on tarkoitettu englannin kielelle ja TEF ranskan kielelle.

 Koulutus ja oppiminen: Kanadan ulkopuolella opiskelleiden ehdokkaiden on hankittava Educational Credential Evaluation (ECA), joka osoittaa, että heidän tosiasiallisesti suorittamansa koulutus ja oppiminen vastaa Kanadan koulutusjärjestelmää.

 Todiste varoista: Hakijalla on oltava vähimmäisvarat elättääkseen itsensä ja perheenjäsentensä muuttoa Kanadaan.

Post a Comment

0 Comments