Do You Recognise the Most Important Twin Flame Stages?

Kaksoisliekki-ilmiö on vaikuttanut moniin ihmisiin, tiesivät he sen tuolloin tai eivät, joten suuri osa tästä lukemastasi vetoaa sinuun.  Kaksoisliekkivaiheet ja kaksoisliekin ystävien kokemat kokemukset ovat ainutlaatuisia ja voimakkaita.


 Jos sinulla on ollut vaikeuksia tehdä päätöstä jatkaako kaksoisliekkisuhdettasi vai ei, tämä artikkeli saattaa vakuuttaa sinut siitä, että on parasta omaksua kokemuksesta saadut opetukset ja oppia tapoja etsiä sisäistä voimaa ja rauhaa.  päästä yli siitä.


 Itse asiassa, jos et valitse ennakoivaa reittiä, on aina olemassa vaara sukeltaa kuiluun!  Jotkut kaksoset onnistuvat säilyttämään kestävän suhteen;  vaikka he asuisivatkin erillään, he pysyvät yhteydessä toisiinsa, sen jälkeen kun kaikki tuo intensiivinen katkeransuloinen intohimo ja trauma ovat poissa.


 Toiset ovat tarpeeksi siunattuja säilyttääkseen läheisen ja onnellisen suhteen tai jopa tavata uudelleen pitkän eron jälkeen.  Ainoa vakio tässä kaikessa on, että kaksoisliekkiilmiö ei jätä sinua välinpitämättömäksi!


 Kaksoisliekkien kohtaaminen on harvinainen tapahtuma ja siinä on valtava potentiaali henkilökohtaiseen muutokseen: kun he tapaavat, mikään ei ole enää entisellään.  Kun aloitamme suhteen kaksoisliekkiimme, sielujen jälleennäkeminen tässä elämässä tuntuu aluksi shokilta, sitten sitä seuraa sarja molempien yksilöiden kokemia heräämisiä.


 Kaksoisliekkisuhteen voimakas ja sitova laatu vie molemmat sielut itsensä löytämisen matkalle, jota seuraa äärimmäinen vetovoima toisiaan kohtaan.  Kun kaksi erottua sielua kokoontuvat tässä elämässä jälleennäkemään, he käyvät läpi eri vaiheita, kunnes lopulta omaksuvat jumalallisen liiton.


 Kaipaa "The One" Kaksoisliekkimatka alkaa "yhden" halulla ja alkaa heti, kun me inkarnoitumme.  Kasvaessamme tunnemme, että elämästämme puuttuu jotain, pala, joka tekee meistä pohjimmiltaan ja ahdistamattoman onnellisia.  Kaipaamme täydellistä rakkautta sen absoluuttisessa muodossa, rakkautta, ymmärtämistä ja syvää huolta: henkilöä, erityistä henkilöä, joka voi vaikuttaa.


 Odotamme henkilöä, jonka kanssa asiat ratkeavat itsestään, joka tuo meille lämpöä ja jonka rakkaus antaa meille suurta luottamusta elämään.


 Jokaisessa sielussa on sisäänrakennettu halu kaksoisliekkiin, ja vaikka emme ole tietoisia tästä, kun astumme rakkauden ja ihmissuhteiden valtakuntaan ja alamme rakentaa sitä, mitä uskomme olevan rakkauden ihanne, ohjaa meitä  se.  Meidän on tultava yhdeksi kaksoisliekkimme kanssa, ainoana.


 Ehkä emme pysty määrittelemään, mitä haluamme, se ei ole jotain, joka ottaa tiettyä fyysistä muotoa, koska etsimme energiaa, joka tuntuu hyvältä, energiaa, joka sopii omaan ja tyydyttää meidät.  Odotamme innolla tapaamistamme jonkun, joka saa meidät tuntemaan olonsa kokonaisiksi ja jonka persoonallisuus auttaa meitä tuntemaan sen energian, joka on vilpitön ja lämmin.  Odotamme, että joku vastaa tarpeisiimme ja antaa meille rakkautta ja ymmärrystä, täydentää meidät ja täyttää tuntemamme tyhjiön, jotakuta täydentämään palapelimme.


 Etsitään "The One" Kun ymmärrämme, että tarvitsemme jonkun saamaan meidät tuntemaan olomme kokonaisiksi, ryhdymme etsimään rakkautta löytääksemme täydellisen parin.  Kaksoisliekkien kohtaaminen ei tapahdu ilman sielun valmistautumista, koska 1144 enkelinumeroliekkimme kohtaamiseksi meidän on oltava valmiita muutokseen, jonka ne tuovat meille, ja siten vaeltelemme suhteesta suhteeseen etsimään  "yksi".


 Meistä tuntuu, että he ovat siellä, ja olemme vetäytyneet suhteisiin toivoen löytävänsä etsimämme.


 Ennen kuin tapaamme kaksoissisaremme, käymme läpi sarjan muutoksia, ylä- ja alamäkiä elämässämme, ja juuri nämä kokemukset johtavat meidät tapaamaan sielunkumppanimme.  Tämä on prosessi, jonka molemmat kaksoisliekit käyvät läpi, kumpikin omalla tavallaan.


 Tämä on valmistautumisvaihe ja on huipussaan, kun tunnemme olomme täysin tyhjäksi ja nurkkautuneiksi, ikään kuin osa itsestämme puuttuisi, emmekä löydä sitä.  Tämä on välttämätön polku teidän molemmille, sillä kaikki ennen kokousta kohtaamasi haasteet tuovat teidät lopulta yhteen.


 Pimeä sielun yö Kohdamme vaikeuksia ja epäonnistuneita yrityksiä löytää "se yksi" aikaisempien 707 enkelinumeron kaksoisliekkivaiheiden aikana, alamme menettää toivomme ja kyseenalaistamme paitsi itsemme, myös itse rakkauden.  Karman rakkauden pakko tai huonot suhteet ihmisten kanssa, jotka eivät olleet yhteensopivia kanssamme, saa meidät tuntemaan olomme eksykseksi ja väsyneiksi yrittämään "saada se toimimaan".


 Kun olemme alimmillaan, pettyneinä rakkauteen, syyllisiä itseemme, hämmentyneitä ja toivottomia, alamme kokea sielun pimeää yötä.  Silloin luovumme rakkaudesta, olemme tyytymättömiä itseemme ja elämäämme, emmekä pysty tekemään myönteisiä muutoksia tai pääsemään yli menneisyydestä.


 The Dark Night of the Soul tuntuu siltä, ​​että osa sinusta on kuolemassa ja tunnet olosi niin avuttomaksi, koska et voi tehdä mitään, minkä vuoksi tätä ajanjaksoa seuraa usein masennus ja suru.  Sillä ei ole väliä, välitätkö siitä suhteesta, josta välitit niin paljon, tai jos ihanteenne ja toiveesi ovat hiipumassa, olette hukkumisen tunteen vallassa, eikä se ole helppo tie.


 Ei ole harvinaista nähdä kahden kaksosen yhdistyvän heti karmisen rakkauden kokemisen jälkeen, koska toivottomuus, jota seuraa täydellinen uskon menetys rakkauteen, on välttämätöntä;  Se on ensimmäinen askel menneisyyden katkaisemisessa ja niiden valmistelemisessa tulevaisuuden muutokseen.


 Elämme sielun pimeän yön vaihetta, koska meidän on pakko, se on myrskyn tyyntä.  Tämä on välttämätön askel, koska se valmistaa meitä myrskyyn, joka muuttaa meidät: heräämiseen.

Post a Comment

0 Comments