PE Civil Exam: What to Know About Exam Day Preparation?


Oletko päättänyt suorittaa tekniikan periaatteet ja käytännöt -kokeen?  Silloin olet todennäköisesti jo hukkumassa liikuntakokeisiin valmistautuviin opintokursseihin ja harjoituskokeisiin.  Ja ehdokkaana, joka haluaa niin epätoivoisesti ansaita PE-lisenssin, ymmärrät, että saatat joutua ansaitsemaan sen.  Suorittamasi valmistelun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla pelkästään kursseja, käsikirjoja jne.

 Tämän kokeen läpäiseminen edellyttää myös älykästä valmistautumista, opiskelun kulkua, keskeisten tekniikoiden jne. tuntemista. Monien insinöörien suurin virhe liikuntakokeeseen valmistautuessaan on ylikuormittuminen liikuntakokeeseen valmistautuvan opinto-oppaan kanssa.  Stressi, itsesi rasittaminen kursseilla ja harjoitustesteillä ei auta sinua.  Opiskelusi tulee olla tehokasta eikä liian monimutkaista.

 Vaikka luulet, että PE-ehdokkaiden menestyksellä on salaisuus, sitä ei ole.  Kyse on vain opintojen tasapainottamisesta ja henkisestä ja fyysisesta valmiudesta koepäivänä.  Täällä keskustelemme siitä, mitä sinun pitäisi tehdä päivää ennen tenttiä ja tunteja ennen tenttiä.  Katso nämä, jos haluat tulla PE-lisenssin haltijaksi.

 Kaikkea ei voi opiskella yhdessä päivässä

 Kun olet ilmoittautunut kokeeseen, sinulla on oltava riittävästi aikaa valmistautua.  Teetpä sen kotona tai ilmoittaudutko PE-arviointikurssille.  Varmista, että suunnittelet valmistautumisen, kun sinulla on aikaa, koska et voi tehdä kaikkea viimeisenä päivänä.  Älä yritä stressata itseäsi yrittämällä oppia uusia käsitteitä päivää ennen koetta.  Kun haluat oppia jotain uutta tai jopa tarkistaa kaiken viimeisenä päivänä, väsytät vain itseäsi.

 Opintosuunnitelman tulee olla sellainen, että kaikki on tehty vähintään pari päivää ennen koetta.  Jotta sinulla on turvatyyny testiä varten.  Kun niin monet ehdokkaat opiskelevat kuukausia, et voi odottaa tekeväsi samaa valmistautumista 24 tunnissa.  Siksi sinun ei pitäisi koskaan ilmoittautua kokeeseen, jos et pysty antamaan tarpeeksi aikaa siihen valmistautumiseen.

 Anna itsesi levätä päivä ennen testiä

 Jos olet työskennellyt kuukausia ahkerasti PE-siviilitutkintoon valmistautumisen parissa, olet todennäköisesti opiskellut kattavasti kaiken, mitä voit.  Siksi sinun ei tarvitse stressata itseäsi, kun on vain päivä jäljellä.  Vietä viimeiset 24 tuntia antamalla aivollesi ansaittua lepoa.  Rentoudu, vietä aikaa luonnossa tai perheesi kanssa.  Tämä on tärkeää, koska kun astut tenttisaliin, sinulla on 8 tuntia aikaa suorittaa testi, jossa tarvitset paljon henkistä voimaa.

 Tietysti viimeisetkin tunnit ennen tenttiä haluaisi käyttää opiskeluun, mutta se ei välttämättä ole paras päätös.  Käytä tämä aika antamalla mielesi ja kehosi kokoontua uudelleen.  Lepo on myös tärkeä osa valmistautumista.  Sitä paitsi paniikki ja satunnainen opiskelu viimeisenä päivänä ei tee mitään hyvää joka tapauksessa.  Sinulla oli tarpeeksi aikaa valmistautua, ja päivä ennen ei saa mitään ihmettä aikaan.

 Varmista, että sinulla on täydellinen aloitus koepäivälle

 Tenttiä edeltävänä iltana mene ajoissa nukkumaan.  Nuku tarpeeksi aloittaaksesi suuren päivän tuoreena.  Herää aikaisin, valmistaudu ennen aikaa, ja mikä tärkeintä, syö terveellinen aamiainen.  Älä syö roskaruokaa tai raskaita aterioita.  Syö kevyttä, terveellistä ja aivoja vahvistavaa ruokaa.  Juo hyvä määrä vettä valmistaaksesi kehosi ja mielesi testiin.

 Saavuta lisäksi koekeskukseen ennen aikaa sen sijaan, että kiirehdit siihen.  Kun saavut perille 20–30 minuuttia aikaisemmin, voit rauhoittaa hermosi ja tuntea olosi rauhallisemmaksi kokeen suorittamiseen.  Ympärillä on monia ihmisiä keskustelemassa aiheesta, kysymyksistä ja muusta.  Älä tee sitä virhettä, että osallistut koetta edeltävään keskusteluun.  Pysy kaukana kaikista, pysy vyöhykkeelläsi ja ole valmis menemään saliin ja tekemään työsi.  Liian monta keskustelua aiheesta ennen koetta voi lannistaa sinut ja murskata itseluottamuksesi.

 Pysy rauhallisena, kun koe alkaa

 Kaikki suorittamasi PEexam-valmistelukurssit, kaikki suorittamasi harjoituspaperit, kaikki menee koepäivään.  Yritä olla panikoimatta ja luota valmistautumiseen.  Vältä kaikkia lannistavia ajatuksia mielessäsi ja käy testi läpi.  Ei haittaa, vaikka kohtaisit pari ongelmaa, joita et tunne.  Älä ajattele sitä liikaa.  Tee nopea yleiskatsaus paperiin ja aloita niistä, joista pidät.

 Vastaa yksi kysymys kerrallaan, älä ajattele liian pitkälle eteenpäin.  Ratkaise yksi, siirry toiseen.  Pidä kaikki ajatukset tuloksista tai lisenssin saamisesta pois päästäsi näiden 8 tunnin ajan.  Hallitse aikaasi tehokkaasti kokeen aikana.  Yritä olla nopea ja lopeta paperisi ajoissa.  Se tarjoaa sinulle ylellisyyden tarkistaa vastaukset uudelleen tai jopa yrittää ratkaista ongelman, jota et voinut ennen.

 Lisää vinkkejä PE Civil -kokeen läpäisemiseen?

 Ilmoittaudu PE-arviointikurssille, jossa alan asiantuntijat voivat opastaa sinua tehokkaasti.

 Ratkaise mahdollisimman monta liikuntaharjoittelukoetta.  Se auttaa sinua ajanhallinnassa, selvittämään työstettävän alueen ja tuntemaan olosi varmempaa valmistautuessasi.

 Käy NCEES-käsikirja läpi perusteellisesti ymmärtääksesi sen paremmin, sillä se voi osoittautua ratkaisevan tärkeäksi kokeen aikana.

 Tutustu perusteellisesti koodeihin ja standardeihin, joita tarvitset erityistä syvyyskoetta varten.

 Johtopäätös

 Ovatko yllä annetut pisteet riittävät ymmärtämään, mitä sinun tulee tehdä koepäivänä?  Useimmat teistä luultavasti ihmettelevät, mistä löytää luotettava PE-arviointikurssi ja harjoitustestien tarjoaja;  onnea sinulle, olemme täällä.  Rakennustekniikan akatemiassa on kaikki mitä tarvitset valmistautuaksesi perusteellisesti siviilialan PE-kokeeseen.  Tutustu verkkosivustoon ja löydä kursseja ja kokeita, jotka auttavat sinua pääsemään kokeeseen.

Post a Comment

0 Comments