Dual Booting MacOS and Windows

Dual Booting MacOS and Windows


Kuten Statista on ilmoittanut, Windows osallistuu 77,74 prosentin osuuteen koko toimialasta, joten se on ylivoimainen toimintakehys ympäri maailmaa.  Yksi seuraus sen pahamaineisuudesta on tapa, että muutama ohjelmointisovellus on käytettävissä vain Windows-pohjaisissa tietokoneissa.  Tämä on kauhea tieto olettaen, että olet Mac-asiakas, mutta on olemassa järjestelyjä, jotka tekevät Windowsin käyttämisen Macissa ajateltavissa.  Käyttääksesi niitä, sinun ei tarvitse olla PC-velho, sinun on vain noudatettava tässä artikkelissa annettuja ohjeita.


 Kaksoiskäynnistys vs. virtualisointi


 Mitä tulee Windowsin käyttämiseen Macissa, sinulla on kaksi vaihtoehtoa: kaksoiskäynnistys ja MacOS:n ja Windowsin virtualisointi.  Jokaisella näistä kahdesta vaihtoehdosta on erityisiä etuja ja haittoja, ja sinun tulee todella tutustua niihin, jotta voit valita vaatimuksiisi parhaiten sopivan.


 Dual Boot


 Kaksoiskäynnistys on osoitus kahden erilaisen toimintakehyksen käyttöönotosta ja käyttämisestä vierekkäin samankaltaisessa tietokoneessa.  Yleensä tämä edellyttää mukautetun käynnistyslataimen perustamista (ohjelmointi, joka on vastuussa toimivan kehyksen pinoamisesta), mutta Intel-pohjaisten Mac-tietokoneiden asiakkaat voivat epäilemättä ottaa käyttöön Microsoft Windows -työkehyksiä käyttämällä Applen valmistamaa kaksoiskäynnistysapuohjelmaa Boot Camp Assistantia.  .


 Kaksoiskäynnistyksen suurin hyöty on, että toinen toimintakehys voi toimia samalla tavalla kuin periaate, koska se arvostaa PC:n käsittelytehoa ja muistia rajattomasti.  Toisaalta kaksoiskäynnistys ei salli Windowsin ja macOS:n toimia samanaikaisesti, joten se ei sovellu asiakkaille, joiden on käytettävä kahta toimivaa kehystä koko ajan.


 Virtualisointi


 Virtualisointi on demonstraatio PC-laitteiden virtuaalisen kotelon tekemisestä ja sen hyödyntämisestä erilaisten työskentelykehysten käyttöönottamiseksi ja ajamiseksi samanaikaisesti.  Tämän virtuaalisen tilaisuuden toteuttamiseksi tarvitset todella ainutlaatuista virtualisointiohjelmointia, kuten VMware Fusion (liiketoiminnallinen ohjelmointi) tai VirtualBox (avoimen lähdekoodin ohjelmointi).  Voit sitten ottaa käyttöön Windowsin macOS:n sisältä ja käyttää Windows- ja macOS-sovelluksia samanaikaisesti.


 Koska virtualisointiohjelmoinnin on toistettava laitteiden hyödyllisyys ja tehtävä virtuaalinen PC-kehys, vierailijatyökehys (se, joka esiteltiin virtuaalikehyksessä) toimii suurimmaksi osaksi havaittavasti paremmin kuin isäntätyökehys (työkehys, joka toimii PC:n peruselementtien kanssa).  laitteet).


 Ohjeet Windows 10 -levykuvan (ISO-tiedoston) hankkimiseen Macissa


 Jos haluat ottaa käyttöön ja käyttää Windowsia Macissa, haluat Windows 10 -ympyräkuvan (ISO-asiakirjana).  Onneksi voit ladata Windows 10:n uusimman version suoraan Microsoftilta:


 Siirry osoitteeseen: https://www.microsoft.com/en-us/programming download/windows 10 ISO


 Napsauta avattavaa Valitse julkaisu -valikkoa ja valitse Windows 10.


 Napsauta Vahvista


 Valitse kohteen kieli ja napsauta Vahvista vielä kerran.


 Lataa joko 64-bittinen tai 32-syklinen Windows 10 -sovitus.


 Vaihtoehtoisesti voit vahvistaa ladatun ISO-tietueen rehellisyyden seuraamalla kahden latauspainikkeen alla annettuja ohjeita.


 Vaiheittaiset ohjeet Windowsin käynnistämiseksi Macissa Boot Campin (Dual Boot) kautta


 Poikkeuksellinen asia kaksoiskäynnistyksen Windowsissa Mac PC:ssä on se, että tuote, jonka todella haluat saada sen käyntiin (Boot Camp) muistetaan macOS:ssä.  Sinun tarvitsee vain tarkistaa, että täytät Windows 10:n käyttöönoton puitteet. Tämä yhteenveto sulkee pois Macit, joissa on Applen M1-siru, koska Boot Camp käsittelee vain Intel-pohjaisia ​​Maceja.


 Tarvitset myös 64 Gt tai sitäkin enemmän ilmaista lisätilaa Mac-käynnistyslevylle, Windows 10 -ympyräkuvan (katso Windows for Mac -osa) ja USB-nauhaaseman, jonka kapasiteettirajoitus on 16 Gt tai enemmän (  paitsi jos Macisi ei tarvitse vaivautua kimaltelevaan asemaan Windowsin esittelyyn).  Olettaen, että täytät nämä suuret tarpeet, voit siinä vaiheessa periaatteessa noudattaa alla olevia ohjeita.


 Siirry kohtaan Sovellukset > Apuohjelmat ja lähetä Boot Camp Assistant.


 Tutustu tutustumiseen ja napsauta Jatka jatkamalla.


 Valitse aiemmin hankkimasi Windows ISO -asiakirja.


 Valitse Boot Camp -pakettikoko (suosittelemme jotain 64 Gt) ja napsauta Asenna.


 Luota siihen, että Boot Camp Assistant hoitaa tehtävänsä, kunnes Mac käynnistyy uudelleen ja näet Windowsin asennusnäytön.


 Esittele Windows BOOT CAMP -paketissa.


 Käynnistä Windows ja odota, että Boot Camp -asennusohjelma tulee näkyviin.  Noudata ohjeita ohjainten määrittämiseksi ja kaikki muut tärkeät asiat Dual Boot Windowsille Mac PC:ssä.


 Voit vaihtaa Windowsin ja macOS:n välillä käynnistämällä tietokoneesi uudelleen ja pitämällä sen jälkeen Optio-näppäintä painettuna käynnistyksen aikana.  Suosittelemme, että otat lisätietoja Boot Camp -ohjauspaneelista, jotta voit suunnitella konsolisi, hiiresi, ohjauslevysi ja muut laitteet, joita käytetään Intel-pohjaisessa Macissasi.


 Suorita Windows virtuaalikoneessa MacOS:ssa


 Sen lisäksi, että esittelet Windowsin lähellä macOS:ää kiintolevyllesi, voit myös käyttää Windowsia virtuaalikoneessa suoraan macOS:stä.  Näillä linjoilla voit epäilemättä päästä molempiin toimiviin puitteisiin samanaikaisesti ja siirtää tietueita niiden välillä käynnistämättä Macia uudelleen.


 Jos haluat käyttää Windowsia virtuaalikoneessa Macissa, haluat ottaa käyttöön virtualisointiohjelmoinnin.  Kaksi tunnetuinta järjestelyä tämän artikkelin kirjoittamishetkellä ovat VMware Fusion ja VirtualBox.  Edellinen on rajoittava ohjelmointi, joka maksaa 199 dollaria Pro-lomakkeesta, kun taas viimeinen vaihtoehto on avoimen lähdekoodin ja saatavilla ilmaiseksi.


 Paitsi jos aiot ottaa Windowsin jatkuvasti mukaan virtuaalikoneeseen, suosittelemme, että aloitat ilmaisista järjestelyistä ja harkitset VMware Fusion -luvan ostamista edellyttäen, että VirtualBox laiminlyö oletuksesi ja ehtojesi täyttymisen.


 Muista vain, että VirtualBox (hyvin kuin VMware Fusion) toimii vain Intel-pohjaisissa Maceissa.  Mac-tietokoneita, joissa on uusi M1-siru, EI hyväksytä.  Jos haluat virtualisoida Windowsin M1 Mac -tietokoneissa, tarvitset todella emulaattorin, kuten QEMU (ja paljon aikaa ja toleranssia).


 FAQ


 Kuinka palata macOS:ään Windowsista (Boot Camp)?


 Palataksesi macOS:ään Windowsista valitsemalla Käynnistä uudelleen Windowsissa ja painamalla pikaisesti Optio-näppäintä ja pitämällä sitä alhaalla lähettääksesi Startup Managerin.  Voit sitten toimittaa optionäppäimen ja valita macOS:n.


 Kuinka poistaa Windows Macista (Boot Camp)?


 Poistaaksesi Windowsin Boot Campia käyttämällä Macistasi avaamalla Boot Camp Assistant ja valitsemalla sen jälkeen "Poista Windows 10 tai uudempi lomake" -valinta.  Napsauta vihdoinkin "Reestablish" tai "Reablish circle to solitary macOS Pack" riippuen siitä, onko Macissasi vähintään yksi sisälevy.


 Onko Windowsin käyttöönotto Macissa suojattu?


 Itse asiassa Windowsin käyttöönotto Macissa on suojattu periaatteessa niin kauan kuin käytät luotettavaa virtualisointiohjelmointia, kuten VirtualBoxia ja VMwarea, jäljittelemään aitoja macOS-laitteita tai kaksoiskäynnistystä käyttämällä Boot Campia.


 Onko mahdollista ottaa Windows käyttöön Applen silikoni-Macissa?


 Ei, valitettavasti on epäkäytännöllistä ottaa käyttöön Windows-version x86-sovitus Mac-tietokoneissa, jota ruokkii Apple M1 -siru, joka on ARM-koottu kehys suhteessa siruun.  VMware käsittelee toistaiseksi M1-tukea ja toivoo voivansa välittää virtuaalikoneita Applen piillä ennemmin tai myöhemmin.


 Johtopäätös


 Windowsin esittely Macissa ei ole läheskään niin hankalaa kuin alusta alkaen saattaa näyttää, ja voit jopa valita kahdesta tietystä strategiasta: kaksoiskäynnistys ja virtualisointi.  Olemme kuvanneet, kuinka Windows otetaan käyttöön Mac-tietokoneissa käyttämällä kahta tekniikkaa, jotta voit valita ongelmasi parhaiten käsittelevän ja noudattaa vähän kerrallaan ohjeitamme.

Post a Comment

0 Comments